Жалоба Ивана Шило на незаконный призыв в армию

Всё, что вас волнует в повседневной жизни. Всё, что вы хотели знать. Спрашивайте и вам обязательно дадут совет (только правил форума не нарушайте).
имао
модератор
модератор

Сообщение имао » 26 фев 2009 05:23

133048, спасибо вам за ваше мнение. модерацией только не нужно заниматься)
допустим мне очень интересно почитать этот диалог.

alesmihalok
постоялец
постоялец

Сообщение alesmihalok » 26 фев 2009 09:51

Но Европа не требует регистрации МФ. Значит Европе вы не нужны?
-----------------------------------
Мну, на жаль на дадзены момант збольшага так і ёсьць.. Эўропа стамілася чакаць перамогі ад маргіналізаванай апазыцыі і таму спрабуе наладзіць "канструктыўны дыялёг" з Лукашэнкам. Гэта праўда асобная і ВЕЛЬМІ шырокая тэма... У гэтым кантэксьце МФ разглядаецца пэўна як занадта радыкальная арганізацыя... Але ж МФ дзейнічае ня дзеля Эўропы, а дзеля Беларусі. Менавіта таму МФ ў мінулую вясну выйшаў са складу АДС і падтрымаў ідэю байкоту, што ішло ў разрэз з ідэямі захаду і натуральна пазабаўляла МФ матэрыяльных бонусаў як чальца АДС.
Але ж паўтаруся гэта асобная і вельмі шырокая тэма...

Да не паникуйте вы так.
-------------------
Пожалуй, вы тут сильно самокритичны

На остальные СМИ распространяющие о МФ недостоверную информацию и приписывающую ее руководителю слова которые он не говорил.
-----------------------------
ня думаю што ёсьць сэнс далей абмяркоўваць выказаную вамі бязглузьдзіцу ў гэтым пытаньні.. не марнуйце час

Понятно, я так и понял, избиения не было. При жестком избиении побои не снимаются.
Я вас правильно понял?
-----------------------------
Здымаюцца, таму Дашкевіч і яшчэ некалькі чалавек зьвярнуліся ў міліцыю па факце зьбіцця і ў бальніцу...Тым ня менш я ўжо пачынаю панікаваць.. :) колькі ж можна пра адно і тое.. Зачыняю бязглуздае таптаньне на месцы.. Думаю мая пазыцыя ў гэтым пытаньні, калі ня вам дык астатнім удзельнікам форуму, зразумелая.

по ст. 80. Конституции РБ один пост точно занимать не могут. А в МФ много членов удовлетворяющих критериям ст. 92 Конституции РБ? На митингах у вас в основном несовершеннолетние, в руководстве не достигшие 21 года.
---------------------------
Маеце рацыю, адзін пост займаць дакладна ня могуць. У мясцовыя рады можна абірацца з 18 год. У парлямэнт з 21-го. Паўнагадовых маладафронтаўцаў і старэйшых за 21 год хапае. Натуральна, што іх далёка ня так шмат каб закрыць усе існуючыя акругі на выбарах. На мітынгах прысутнічаюць маладафронтаўцы розных узростаў.

Не совестно везде детьми прикрываться?
-------------------------
Паэзія для БТ. Задавайце калі ласка адэкватныя і канструктыўныя пытаньні. Дзякуй.

Соцопросы не подтверждают ваши слова. А если они врут, то что вам мешает вывести людей на улицу?
---------------------------------
Гэта пацьвярджае практыка і безьліч фальсыфікацыяў. Гэта відавочна, бо інакш навошта фальсыфікаваць выбары.
Што да вуліцы, дык прагаласаваць за дэмакратычнага кандыдата на патаемных выбарах і адкрыта выйсьці на плошчу гэта не адно і тое.

Находится во власти дело стремное. История знает примеры, когда личные друзья Лукашенко шли на паперть. Изменится расстановка сил что будет с Маскевичем?
-------------------------------
якое гэта мае дачыненьне да выказанай вамі фразы "Что еще может в этом случае сказать Маскевич. Куда он пойдет, если полностью срежут финансирование?", калі гэта казалася ў кантэксьце зьмяншэньня фінанасаваньня Захадам апазыцыі?

эти люди держатся в тени и делают свое дело. Настанет время и мы узнаем их имена.
-----------------------------------------
Усьміхнула :) А вы ўсю пра іншаплянэцян гнёце лінію...

А вот вы что тогда будете делать?
-------------------------------
Калі пытаньне да мяне асабіста, дык чым займаўся тым і буду. Калі да МФ, дык спадзяюся, што будзе вырашаць моладзевыя праблемы і прадстаўляць моладзь ва ўладзе. Гэта праўда таксама шырокая тэма, бо МФ не зьяўляецца партыяй... А грамадзкія арганізацыі існуюць пры любой уладзе, бо пры любой уладзе ёсьць праблемы якія трэба ўздымаць.

mgorki
мастер
мастер

Сообщение mgorki » 26 фев 2009 10:16

Полная паника. Европа договаривается с Лукашенко, а на Лукашенко давит новая оппозиция.

Здымаюцца, таму Дашкевіч і яшчэ некалькі чалавек зьвярнуліся ў міліцыю па факце зьбіцця і ў бальніцу…Тым ня менш я ўжо пачынаю панікаваць.. колькі ж можна пра адно і тое..
---------------
Заявление не приняли, уголовное дело не возбудили.

На мітынгах прысутнічаюць маладафронтаўцы розных узростаў.
Паэзія для БТ. Задавайце калі ласка адэкватныя і канструктыўныя пытаньні. Дзякуй.
--------------------------
Везде мелькают, по большей части, несовершеннолетние.

У мясцовыя рады можна абірацца з 18 год. У парлямэнт з 21-го. Паўнагадовых маладафронтаўцаў і старэйшых за 21 год хапае. Натуральна, што іх далёка ня так шмат каб закрыць усе існуючыя акругі на выбарах.
----------------------------------------------
Из совершеннолетних, публичной деятельностью занимаются от силы человек 10-15. Несанкционированные митинги, голодовки на "сутках" и заявления о нарушении собственных прав. В настоящее время, из взрослых, это мало кого волнует.

Гэта пацьвярджае практыка і безьліч фальсыфікацыяў. Гэта відавочна, бо інакш навошта фальсыфікаваць выбары.
Што да вуліцы, дык прагаласаваць за дэмакратычнага кандыдата на патаемных выбарах і адкрыта выйсьці на плошчу гэта не адно і тое.
Потерю интереса населения к этой оппозиции прикрываете массовыми фальсификациями.
В конце 80-х начале 90-х 50-100 тысячные митинги в Минске были в порядке вещей. Собирали их нынешние лидеры оппозиции. К середине 90-х, они порядком всем поднадоели.

якое гэта мае дачыненьне да выказанай вамі фразы «Что еще может в этом случае сказать Маскевич. Куда он пойдет, если полностью срежут финансирование?», калі гэта казалася ў кантэксьце зьмяншэньня фінанасаваньня Захадам апазыцыі?
----------------
Естественно. Свято место пусто не бывает. Перестанет Запад финансировать эту оппозицию, растановка сил тут же изменится.

Усьміхнула А вы ўсю пра іншаплянэцян гнёце лінію…
--------------
Вот бы никогда не подумал, что на Лукашенко так могут давить инопланетяне.

Калі пытаньне да мяне асабіста, дык чым займаўся тым і буду. Калі да МФ, дык спадзяюся, што будзе вырашаць моладзевыя праблемы і прадстаўляць моладзь ва ўладзе. Гэта праўда таксама шырокая тэма, бо МФ не зьяўляецца партыяй… А грамадзкія арганізацыі існуюць пры любой уладзе, бо пры любой уладзе ёсьць праблемы якія трэба ўздымаць.
-------------------
Вас "ототрут". Все проблемы которые поднимает МФ, это только проблемы МФ. Никаких других проблем для МФ, кроме проблем МФ, не существует.

alesmihalok
постоялец
постоялец

Сообщение alesmihalok » 26 фев 2009 18:36

Заявление не приняли, уголовное дело не возбудили.
-----------------------
мну гісторыя та яшчэ ня скончылася:
Адзін зь лідэраў Менскага Маладога Фронту Павал Кур'яновіч падаў заяву аб зьбіцьці 14 лютага ў пракуратуру Савецкага раёна.
Нагадаем, падчас шэсьця на Дзень Любові Павал Кур'яновіч разам зь іншымі хлопцамі быў моцна зьбіты амапаўцамі: яго зьбівалі нагам па галаве і целу, адзін удар патрапіў на вока, ад чаго ўтварылася гематома.Таксама ў маладафронтаўца былі сколатыя некалькі зубоў і парванае адзеньне.
Раней Малады Фронт ад імя Зьмітра Дашкевіча, Міколы Дземідзенкі, Паўла Кур'яновіча і Вадзіма Ханяўкі падаваў супольную заяву аб правядзеньні пракурорскай праверкі па факце разгону Акцыі Любові і зьбіцьці яе ўдзельнікаў.
Але Павал Кур'яновіч - адзін з хлапцоў, якому міліцыянты далі накіраваньне на зьняцьцё пабояў. Таму хлапец вырашыў падаць і асобную заяву і спадзяецца, што справа атрымае працяг.
Адсюль: http://mfront.net/content.php?content.1832

Везде мелькают, по большей части
--------------------------------
паэзія

Из совершеннолетних, публичной деятельностью занимаются от силы человек 10–15
гэта ня так

В конце 80-х начале 90-х
---------------------
у той час была зусім іншая сытуацыя... У той час было магчыма нават у парлямэнт патрапіць, паседжаньні якога трансьляваліся ў прамым этэры і людзі маглі бачыць і чуць прадстаўнікоў апазыцыі. І хоць выбары у той час таксама былі далёка не эталёнам дэмакратыі, але ж ня роўня цяперашнім... Дарэчы Лукашэнка пры цяперашніх умовах на выбарах 94-га году нікольі б не перамог...

Естественно. Свято место пусто не бывает. Перестанет Запад финансировать эту оппозицию, растановка сил тут же изменится.
------------------------------------------------
якое гэта мае дачыненьне да выказанай вамі фразы «Что еще может в этом случае сказать Маскевич. Куда он пойдет, если полностью срежут финансирование?», калі гэта казалася ў кантэксьце зьмяншэньня фінанасаваньня Захадам апазыцыі?

Все проблемы которые поднимает МФ, это только проблемы МФ. Никаких других проблем для МФ, кроме проблем МФ, не существует.
----------------------------------------
У МФ ёсьць свае статутнвя мэты і задачы, якіх яна і спарбуе дасягнуць. Да таго ж любая арганізацыя найперш вырашае пытаньні сяброў гэтай арганізацыі. Таму магу параіць далучыцца да Маладога Фронту.

mgorki
мастер
мастер

Сообщение mgorki » 26 фев 2009 19:06

Вы отвлеклись. Речь идет о избиении Дашкевича. Никаких доказательств избиения представлено не было.

Везде мелькают, по большей части
паэзія
----------------
Понятно, случайные прохожие.

Из совершеннолетних, публичной деятельностью занимаются от силы человек 10–15
гэта ня так
------------------
Количество завышено? Мелькают: Дашкевич, Демиденко, Куръянович, Ханявко, Палажаннко, Лойко, Федорук, Шило(недавно исполнилось 18). И все?

у той час была зусім іншая сытуацыя… У той час было магчыма нават у парлямэнт патрапіць, паседжаньні якога трансьляваліся ў прамым этэры і людзі маглі бачыць і чуць прадстаўнікоў апазыцыі. І хоць выбары у той час таксама былі далёка не эталёнам дэмакратыі, але ж ня роўня цяперашнім… Дарэчы Лукашэнка пры цяперашніх умовах на выбарах 94-га году нікольі б не перамог…
-------------------
По разным оценкам, в парламенте, у оппозиции должно было быть 30-40 мандатов. Где эти мандаты? Не в этом ли охлаждение запада к оппозиции?

--------------------
Вы повторяетесь.

У МФ ёсьць свае статутнвя мэты і задачы, якіх яна і спарбуе дасягнуць. Да таго ж любая арганізацыя найперш вырашае пытаньні сяброў гэтай арганізацыі.
-----------------------
У меня другие проблемы и с вами я их точно не решу.

Таму магу параіць далучыцца да Маладога Фронту.
--------------------------------------
Сколько человек вам не хватает для регистрации?

alesmihalok
постоялец
постоялец

Сообщение alesmihalok » 26 фев 2009 21:23

Вы отвлеклись. Речь идет о избиении Дашкевича. Никаких доказательств избиения представлено не было.
-----------------------
нікуды я не адхіляўся, бо зьбіты быў далёка не адзін Дашкевіч, вы проста ня ўважліва чыталі.. ці адмыслова ігнаруеце іншых зьбітых удзельнікаў акцыі..
Тым ня менш вы насамрэч адхіліліся бо гэта тэма была пра незаконны прызыў Шылы ў войска, а не пра зьбіцьцё АМАПам удзельнікаў Акцыі Любові 14 лютага.

Понятно, случайные прохожие
--------------------
ёсьць і мінакі, але ж я кажу пра вашы паэтычныя азначэньні кшталту "Везде мелькают, по большей части"... Асабіста я, прысутнічаючы на акцыі, сярод удзельнікаў бачыў абсалютную большасьць паўнагадовых і нават людзей вельмі сталага веку.. Але ж калі там і прысутнічала пэўная колькасьць непаўнагадовых, дык ня бачу ў гэтым абсалютна ніякай праблемы... Многія непаўнагадовыя значна разумнейшыя за многіх паўнагадовых. Да таго ж арганізацыя моладзевая, таму не разумею што вас зьдзіўляе.. Ці вы думаеце ў якім-небузь БРСМе толькі паўнагадовыя?

Мелькают
-----------
дзе мялькаяюць? на вашай плянэце? І хацелася б каб вы яшчэ прывялі сьпіс мелькаючых непўнагадовых... А потым я з задавальненьнем вас аправергну..

По разным оценкам, в парламенте, у оппозиции должно было быть 30–40 мандатов. Где эти мандаты? Не в этом ли охлаждение запада к оппозиции?
По разным оценкам, по большей части, везде мелькают, свято место пусто не бывает, настанет время и мы узнаем их имена, с ваших слов следует.......

Ведаеце мне вельмі цяжка з вамі дыскутаваць, бо я абаслютна не назіраю ў вашых аргумэнтах пасьлядоўнасьці... Можна зразумець такую фактуру ў прапагандысскіх роліках БТ, разьлічаных на недасьведчанага абываталя. Але ж аніяк не магу ўцяміць, навошта гэткія бязглуздыя і нелягічныя аргумэнты даводзіць мне? Я разумею, што бессэнсоўна троля заклікаць да канструктыўнага дыялёгу, але ж аніяк не магу зачапіцца за нейкі адэкват у нашым "дыялёгу".

Што да мандатаў, дык адносна фальсыфікацыі выбараў вы маю пазыцыю задаецца ўжо выслухалі. Навошта па 10-м крузе пытацца пра адно і тое?

Вы повторяетесь.
---------------
дык у першы раз вы за сваёй паэзіяй забыліся адказаць на пастаўленнае пытаньне.. У другі раз, я бачу, таксама.. :(

У меня другие проблемы и с вами я их точно не решу.
-----------------------------------------
мну.. знайдзіце іншую арганізацыю, ці стварыце сваю.. разам дасягаць мэты яно эфэктыўней...

Сколько человек вам не хватает для регистрации?
для рэгістрацыі не хапае толькі валявога рашэньня ўладаў...

mgorki
мастер
мастер

Сообщение mgorki » 26 фев 2009 21:54

нікуды я не адхіляўся, бо зьбіты быў далёка не адзін Дашкевіч, вы проста ня ўважліва чыталі.. ці адмыслова ігнаруеце іншых зьбітых удзельнікаў акцыі..
Тым ня менш вы насамрэч адхіліліся бо гэта тэма была пра незаконны прызыў Шылы ў войска, а не пра зьбіцьцё АМАПам удзельнікаў Акцыі Любові 14 лютага.
--------------
Дашкевич возник в связи с возможным психическим заболеванием Шило. Попутно вспомнили о его избиении, про которое он знать не знает.

дзе мялькаяюць? на вашай плянэце? І хацелася б каб вы яшчэ прывялі сьпіс мелькаючых непўнагадовых… А потым я з задавальненьнем вас аправергну..
----------------
Мелькают в сообщениях информагенств и на оппозиционных сайтах. В основном с заявлениями о зверствах режима. Насчет несовершеннолетних, дак это фотографии выкладывать, я замучаюсь.

По разным оценкам, по большей части, везде мелькают, свято место пусто не бывает, настанет время и мы узнаем их имена, с ваших слов следует…….
-------------
Понятно аут. Но нельзя же так паниковать.

Ведаеце мне вельмі цяжка з вамі дыскутаваць, бо я абаслютна не назіраю ў вашых аргумэнтах пасьлядоўнасьці… Можна зразумець такую фактуру ў прапагандысскіх роліках БТ, разьлічаных на недасьведчанага абываталя.
--------------------
Я не знал что БТ, СБ и сотрудники администрации президента РБ на западе действуют под псевдонимами.

дык у першы раз вы за сваёй паэзіяй забыліся адказаць на пастаўленнае пытаньне.. У другі раз, я бачу, таксама..
----------
Сплоченность властей ничем не не отличается от сплоченности пауков в банке. Или вам более подробно разжевать?

мну.. знайдзіце іншую арганізацыю, ці стварыце сваю.. разам дасягаць мэты яно эфэктыўней…
----------------
Зачем? Неорганизованные действия в нужном направлении куда более эффективны, чем непонятные телодвижения нынешней организованной оппозиции.

для рэгістрацыі не хапае толькі валявога рашэньня ўладаў…
Еще не хватает количества членов и грамотно оформленных учредительных документов.

alesmihalok
постоялец
постоялец

Сообщение alesmihalok » 27 фев 2009 02:26

Дашкевич возник в связи с возможным психическим заболеванием Шило. Попутно вспомнили о его избиении, про которое он знать не знает.
----------------------------------------
:-))) Вы самі та прачыталі, што напісалі? :)))

Но нельзя же так паниковать
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Еще не хватает количества членов и грамотно оформленных учредительных документов.
------------------------------------------
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Вы забіваеце мой мосх..

mgorki
мастер
мастер

Сообщение mgorki » 27 фев 2009 02:50

)) Вы самі та прачыталі, што напісалі?
-----------------
На онлайн-конференции "РС" Дашкевич сообщил, что многие члены МФ, до 2006 года, наблюдались у психиатров. Та же "РС", ранее, сообщила, что Шило призвали в армию надавив на солигорских психиатров. И Шило хочет пройти независимое медобследование (психиатрическую экспертизу?!!). Зачем давить на психиатров, если человек психически здоров? На наличие других заболеваний, препятствующих прохождению воинской службы, он не жаловался.
Во время акции 14 февраля Дашкевич был якобы избит. Вы сами давали ссылку. Но на той же онлайн-конференции "РС" он сообщил, что его, 14 февраля, никто не избивал.
Вы следите за ходом общения?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Вы забіваеце мой мосх..
---------------
Что поделать, если ваша мыслительная система перегружается от такого обилия информации?

alesmihalok
постоялец
постоялец

Сообщение alesmihalok » 27 фев 2009 04:05

STOP TOLLPING!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Лёлик
мастер
мастер

Сообщение Лёлик » 27 фев 2009 05:51

А собственно по жалобе как продвигается дело?

alesmihalok
постоялец
постоялец

Сообщение alesmihalok » 27 фев 2009 09:36

А собственно по жалобе как продвигается дело?
-----------------------------------------------------
20 лютага адбыўся судовы працэс па скарзе маладафронтаўца Івана Шылы на незаконныя дзеяньні супрацоўнікаў ваенкамата пры правядзеньні прызыўных мерапрыемстваў.
Суд праходзіў у Салігорскім гарадзкім судзе. Інтарэсы Івана прадстаўляў яго бацька, Уладзімер Шыла. Вось, што ён распавёў: “Падчас суду пракурор падаў хадайніцтва аб перадачы скаргі Івана ў вайковы суд. Судзьдзя Ірына Саўчанка задаволіла просьбу пракурора і пастанавіла перадаць справу ў Лепельскі міжгарнізонны вайсковы суд”.
Зараз бацькі Івана Шылы маюць 10 дзён на тое, каб абскардзіць судовае рашэньне ў Менскім абласным судзе. “Але верагоднасьць таго, што судовае рашэньне будзе адменена ня проста мізэрная, а практычна роўная нулю”, - кажа Уладзімер Шыла. – “Яшчэ тры дні назад кіраўніцтва вайсковай часткі паведаміла Івану, што ён можа не разьлічваць, што ягоная скарга будзе разгледжана ў Салігорску, яго папярэдзілі, што справа будзе перададзена ў вайсковы суд”.
Калі Менскі абласны суд не адменіць рашэньне аб перанакіраваньні скаргі ў вайсковы суд, то абараняць сябе ў Лепелі ўжо будзе сам Іван. На думку Ўладзімера Шылы, Івану, які знаходзіцца ў войску фактычна ў ізаляцыі, будзе вельмі цяжка гэта рабіць.
http://www.mfront.net/content.php?content.1808

mgorki
мастер
мастер

Сообщение mgorki » 27 фев 2009 20:50

Франак Вячерка сам подавал иск о незаконном призыве.:) м видится совсем простая штука. Куда только импортные омбудсмены смотрят?

администратор
администратор

Сообщение www » 28 фев 2009 01:43

Все это можно обсуждать бесконечно. И каждый найдет правоту в своей точке зрения. Но если реально человек болен и ему нельзя идти в армию - то это со стороны властей уже не выглядит как наивное наказание неразумного дитяти. А человека реально физически устраняют. Есть ведь болезни , которые могут привести и к полной инвалидности, а то и смерти. И это уже никак не тянет на шутки.

mgorki
мастер
мастер

Сообщение mgorki » 28 фев 2009 02:47

Какие шутки, уважаемый. Здоровых людей нет, есть также недостаточно обследованные. Есть расписание болезней МО РБ. Все кто не желает служить ищут подходящее заболевание. Но варикозное расширение вен таким заболеванием не является. Таких операций какую сделали Федаруку делают десятками, если не сотнями и никакого криминала в этом никто не видит. После этой операции продолжают служить в летном составе ВВС.
С Вячеркой не все понятно: высокое давление, проблемы с сердцем в его возрасте могут являться следствием заболевания, по которому положено освобождение от воинской службы. Но про это заболевание ничего не известно. Но Вячерки требуют только отсрочку от армии. Почему?
С Шило вообще история покрыта неизвестным мраком. Его отчисляют со школы, при этом сильно надавив на руководство школы. Приглашают учиться за рубеж, но он не едет. Призывают в армию, якобы с нарушениями закона. При этом он требует независимой медкомиссии. При том что независимость медкомиссия из белорусских врачей может быть оспорена. И везде за него по судам бегают родители. А это может быть в одном случае. На одном из многочисленных судебных заседаний его признали полностью или частично недееспособным и официальным опекуном назначили отца. В независимых СМИ постоянно упоминаются психиатрические экспертизы. Возможно по этой причине должны были отчислить из школы. Он не поехал учится за рубеж. Граждане РБ, не имеющие документов о среднем образовании спокойно поступают в западные универы. К счастью, о нарушении их конституционных прав, ни наши оппо ни правозащитники не знают или не хотят знать. Узнай они про это поступление станет неразрешимой задачей. Подать иск в суд может любой совершеннолетний гражданин РБ, повестка в суд является основанием для предоставления отгула, краткосрочного отпуска. Ели истец не может явиться в суд, достаточно внести ходатайство о переносе рассмотрения дела. Единственное для чего это все затеяно, поскольку непонятно в чем нарушены права призванного, создать как можно больше шума вокруг этой истории. А шум, если истцу не позволяют участвовать в слушаниях, будет хороший. Но одно маленькое но, если он был признан недееспособным, иск может подать только опекун. Что и произошло произошло в данном случае.
Какие могут быть шутки. По информации независимых СМИ и самого МФ в армию был призван психически больной человек. Простите, но это очень серьезно. Вы не находите?

Samoyloff
новичок
новичок

Сообщение Samoyloff » 27 мар 2009 23:15

Ребята !!! О чём вы спорите ? Отслужить в армии , не отслужить в армии..Стать мужиком, не стать мужиком...
ЕРЕСЬ !!!
Я стал мужиком первый раз в пятнадцать лет, когда слазил со своей первой любимой, второй раз, когда в семнадцать заступился за незнакомую девушку,(и получил свой первый опыт общения с ментами)...
А в 18 лет я попал в армию, 5 месяцев учебки, сержантские лычки и Грозный...
И там всем было насрать, мужик я или нет...

А вы здесь служите в 30 км от дома, каждый месяц катаетесь домой на мамкины пирожки, трахаете девок в увальнениях... И ЕЩЁ УМУДРЯЕТЕСЬ КОСИТЬ ????!!!
Да, там могут набить лицо.. Могут даже сильно... А на гражданке не могут ?
Если ты чмо на гражданке, то в армии тебе пиндец. Она тебя не исправит...
Если ты нормальный пацан , то выживешь в любом говне...
Не надо настолько позорить мужчин, ребята... Да, согласен, армия выродилась.Знаю, что ничего не осталось от СССР-овской службы. Но это до сих пор называется "воинской обязанностью" , и пройти через это надо! НАДО !!! Тем более,что вам - белорусам это не так уж и трудно.

(пардон, модератор, за грубый текст, но наболело)

cockroach
завсегдатай
завсегдатай

Сообщение cockroach » 27 мар 2009 23:54

Верно сказал, а поспорить могут либо те кто не служил, либо те кто чмом армию прошёл. Хотя я и не поддерживаю методы властей, но армия это серьёзная школа. Понимать это начинаешь только через годы

VASYAN
пользователь
пользователь

Сообщение VASYAN » 29 мар 2009 09:18

cockroach писал(а):
Верно сказал, а поспорить могут либо те кто не служил, либо те кто чмом армию прошёл. Хотя я и не поддерживаю методы властей, но армия это серьёзная школа. Понимать это начинаешь только через годы

Полностью поддерживаю мысль,что армия - это школа жизни.И в ней каждый найдет свое место.Или узнает,где это место находится.

Freddy
мастер
мастер

Сообщение Freddy » 29 мар 2009 19:09

Или уйдет крепкий пацан в армию, а вернется с набором болезней и не из за дедовщины, а из за издевательского отношения к здоровью солдата со стороны командования. Есть достаточное колличество примеров....

mgorki
мастер
мастер

Сообщение mgorki » 29 мар 2009 19:17

Ему это не грозит.

Вернуться в «Город день за днем»