Оппозиция о esoligorsk.net и не только...
Оппозиция о esoligorsk.net и не только...
Рэйтынг цэнзуры салігорскіх СМІ
Дата публікацыі: 11.11.2011
Салігорскія праваабаронцы склалі рэйтынг найбольш цэнзураваных медыяў Салігоршчыны. Гэткі топ на іх думку выглядае наступным чынам:
1. Газета “Шахцёр” - абсалютны кантроль з боку ўлады, аніякага вальнадумства ці нават намёку на аб’ектыўнасць. Выданне загнанае ў культурніцка-кагласнае “гета”. Пераважаюць матэрыялы прапагандыскага зместу, ухваляючыя дзеючае кіраўніцтва краіны і рэгіёна ды зневажаючыя апанентаў улады. Форма ўласнасці - дзяржаўная.
2. Газета “Лідэр-Прэс” - змест выдання абмежаваны тым самым культурніцкім “гета” як і ў газеце “Шахцёр”, аднак прапагнадысцкага трэшу мае на парадак менш. Зрэшты інфмармацыйных матэрыялаў у “Лідэр-Прэсе” менш у прынцыпе, што тлумачыцца рэкламнай скіраванасцю газеты ды ў большай ступені самацэзрурай з боку ўладальніка, а не дзяржавы. Форма ўласнасці - прыватная.
3. Сайт “Электронны Салігорск” - калісьці свабодны інфармацыйны рэсурс цяпер канчаткова ўстаў на рэйкі самацэнзуры. Папулярнае электроннае выданне ігнаруе важныя грамадска-палітычныя падзеі ў краіне ды рэгіёне, публікуе пераважна афіцыйныя зводкі ды спартова-культурніцкія навіны. Невялікай выспай свабоды на сайце застаецца папулярны сярод салігорцаў гарадскі форум, які, аднак, у большай ступені з’яўляецца месцам “выпуску пары”, чым месцам акумуляцыі грамадскай актыўнасці. Форма ўласнасці - грамадскі праект.
4. Тэлеканал СТК - рэдакцыя Салігорскага тэлеканала спрабуе прытрымлівацца нейтралітэту ў сваёй інфармацыйнай палітыцы, але ж дзяржаўная форма ўласнасці і ведамственная падначаленасць не дапускаюць шырокай вольнасці. Толькі дзякуючы прафесіяналізму калектыва тэлеканал не скаціўся ў выключна прапагандысскую нішу. Форма ўласнасці - дзяржаўная.
5. Газета “Інфа-Кур’ер” - незалежнае слуцкае выданне, якое інфармацыйна ахоплівае і Салігоршчыну, з’яўляецца найбольш вольным офлайн выданнем у рэгіёне. У газеце стала з’яўляюцца інфармацыйныя матэрыялы пра грамадска важныя падзеі, але вострыя крытычныя матэрыялы ў “Інфа-Кур’еры” друкуюцца нячаста. Самацэнзура ў рэдакцыі газеты ўсё ж прысутнічае. Форма ўласнасці - прыватная.
6. Сайт “САЛІГОРСК.org” - незалежны інфармацыйны рэсурс, які дазваляе сабе публікаваць матэрыялы любой ступені крытычнасці да ўладаў. Сайт за апошні час стаў найбольш папулярным онлайн выданнем у рэгіёне, хоць у прафесійным плане камандзе партала яшчэ ёсць куды імкнуцца. Форма ўласнасці - грамадзкі праект.
Як адзначае мясцовая праваабарончая супольнасць, чакаць значных зменаў у гэтым рэйтынгу ў бліжэйшы час не выпадае. Тым не менш, павелічэнне дзелі незалежных СМІ магчыма за кошт сталага росту колькасці інтэрнэт-карыстальнікаў, асабліва мабільнага накірунку, у рэгіёне
http://www.saligorsk.org/main-news/rejt ... h-smi.html
Дата публікацыі: 11.11.2011
Салігорскія праваабаронцы склалі рэйтынг найбольш цэнзураваных медыяў Салігоршчыны. Гэткі топ на іх думку выглядае наступным чынам:
1. Газета “Шахцёр” - абсалютны кантроль з боку ўлады, аніякага вальнадумства ці нават намёку на аб’ектыўнасць. Выданне загнанае ў культурніцка-кагласнае “гета”. Пераважаюць матэрыялы прапагандыскага зместу, ухваляючыя дзеючае кіраўніцтва краіны і рэгіёна ды зневажаючыя апанентаў улады. Форма ўласнасці - дзяржаўная.
2. Газета “Лідэр-Прэс” - змест выдання абмежаваны тым самым культурніцкім “гета” як і ў газеце “Шахцёр”, аднак прапагнадысцкага трэшу мае на парадак менш. Зрэшты інфмармацыйных матэрыялаў у “Лідэр-Прэсе” менш у прынцыпе, што тлумачыцца рэкламнай скіраванасцю газеты ды ў большай ступені самацэзрурай з боку ўладальніка, а не дзяржавы. Форма ўласнасці - прыватная.
3. Сайт “Электронны Салігорск” - калісьці свабодны інфармацыйны рэсурс цяпер канчаткова ўстаў на рэйкі самацэнзуры. Папулярнае электроннае выданне ігнаруе важныя грамадска-палітычныя падзеі ў краіне ды рэгіёне, публікуе пераважна афіцыйныя зводкі ды спартова-культурніцкія навіны. Невялікай выспай свабоды на сайце застаецца папулярны сярод салігорцаў гарадскі форум, які, аднак, у большай ступені з’яўляецца месцам “выпуску пары”, чым месцам акумуляцыі грамадскай актыўнасці. Форма ўласнасці - грамадскі праект.
4. Тэлеканал СТК - рэдакцыя Салігорскага тэлеканала спрабуе прытрымлівацца нейтралітэту ў сваёй інфармацыйнай палітыцы, але ж дзяржаўная форма ўласнасці і ведамственная падначаленасць не дапускаюць шырокай вольнасці. Толькі дзякуючы прафесіяналізму калектыва тэлеканал не скаціўся ў выключна прапагандысскую нішу. Форма ўласнасці - дзяржаўная.
5. Газета “Інфа-Кур’ер” - незалежнае слуцкае выданне, якое інфармацыйна ахоплівае і Салігоршчыну, з’яўляецца найбольш вольным офлайн выданнем у рэгіёне. У газеце стала з’яўляюцца інфармацыйныя матэрыялы пра грамадска важныя падзеі, але вострыя крытычныя матэрыялы ў “Інфа-Кур’еры” друкуюцца нячаста. Самацэнзура ў рэдакцыі газеты ўсё ж прысутнічае. Форма ўласнасці - прыватная.
6. Сайт “САЛІГОРСК.org” - незалежны інфармацыйны рэсурс, які дазваляе сабе публікаваць матэрыялы любой ступені крытычнасці да ўладаў. Сайт за апошні час стаў найбольш папулярным онлайн выданнем у рэгіёне, хоць у прафесійным плане камандзе партала яшчэ ёсць куды імкнуцца. Форма ўласнасці - грамадзкі праект.
Як адзначае мясцовая праваабарончая супольнасць, чакаць значных зменаў у гэтым рэйтынгу ў бліжэйшы час не выпадае. Тым не менш, павелічэнне дзелі незалежных СМІ магчыма за кошт сталага росту колькасці інтэрнэт-карыстальнікаў, асабліва мабільнага накірунку, у рэгіёне
http://www.saligorsk.org/main-news/rejt ... h-smi.html
Re: Оппозиция о esoligorsk.net и не только...
странная дата публикации. вроде этот текст солигорских полуабаронцау был в сети еще с осени.
ну где вы, стервятники?
Тоже самое я говорил несколько дней назад в другом топике. Так что не думаю, что этой статейкой можно удивить кого-нибудь.
www писал(а):странная дата публикации. вроде этот текст солигорских полуабаронцау был в сети еще с осени.
тут закралась очепятка. даже не с осени. это ещё летом было (18.06.2011). только вот в статье с орга , которая копипаст со спринга есть одно маленькое упущение - слова "Сайт за апошні час стаў найбольш папулярным " подсвечены там ссылкой, которая ведет (кто бы сомневался) вот СЮДА.
и ведь кого тут праваабаронцами называют? получается сами себя, что ли?
о! а вот ещё прикол) вконтакт -
и ведь когда появилось, в 6:30 утра в субботу))
и ведь когда появилось, в 6:30 утра в субботу))
- Вложения
-
- 11.JPG (16.21 КБ) 1675 просмотров
И здесь дерьмо и там наклато.... 

Разве это не соответствует действительности?
Или вам именно фраза "найбольш папулярным" глаза мозолит?
Или вам именно фраза "найбольш папулярным" глаза мозолит?
у меня с глазами всё в порядке, я моргаю размеренно, не часто.
а по поводу "найбольш папулярным", если я непонятно изъясняюсь попробую схематически - сайт (А) пишет о том, что он самый популярный ссылаясь на некий счетчик, этот материал берет себе другой сайт (Б) делает из него материал и оставляет в нем ссылку на источник (это сайт А, чтобы совсем из памяти не выпало), потом всё тот же сайт А берет статью с сайта Б и получается, что вроде как и не они сами себя назвали праваабаронцами и найбольш папулярными.
тактика и стратегия)) подросли хлопсы, научились хитрить и зашибать бабло... а как всё начиналось, "книги детям" и всё такое...
а по поводу "найбольш папулярным", если я непонятно изъясняюсь попробую схематически - сайт (А) пишет о том, что он самый популярный ссылаясь на некий счетчик, этот материал берет себе другой сайт (Б) делает из него материал и оставляет в нем ссылку на источник (это сайт А, чтобы совсем из памяти не выпало), потом всё тот же сайт А берет статью с сайта Б и получается, что вроде как и не они сами себя назвали праваабаронцами и найбольш папулярными.
тактика и стратегия)) подросли хлопсы, научились хитрить и зашибать бабло... а как всё начиналось, "книги детям" и всё такое...
подросли хлопсы, научились хитрить и зашибать бабло
Ну, до вас им далеко ещё)))
Фих с этим Алексой, Акавите вы тоже не верите?)
Плуша писал(а):Фих с этим Алексой, Акавите вы тоже не верите?)
да верю, верю, а вы?
Солигорский экономический техникум - 98 (акавита)
Посещения Сегодня - 52 (это сам сайт техникума говорит)
про наших 10 человек вообще даже смеяться лень.
Было бы больше чем десять, но пока на сайте не будут решены проблемы с DNS - esol растеряет всех своих читателей.
p/s/ У меня до сих пор без прописывания в файле hosts - работает через раз..... А многие мне говорят, - Так eSoligorsk же не работает....
p/s/ У меня до сих пор без прописывания в файле hosts - работает через раз..... А многие мне говорят, - Так eSoligorsk же не работает....
Не знаю причины, но esol становится диалогом нескольких модераторов и админов. Созданные "Lady" новые темы быстро забываются, оживление прошлогодних не помогает.
Теряю интерес.
kurjer.info становится интереснее.
Теряю интерес.

Щас схожу, гляну, чего там))) Флудилка есть)))))
Braun писал(а):Не знаю причины, но esol становится диалогом нескольких модераторов и админов. Созданные "Lady" новые темы быстро забываются, оживление прошлогодних не помогает.
Теряю интерес.![]()
Вот ведь! Как всегда женщина виновата!

Lady писал(а):Braun писал(а):Не знаю причины, но esol становится диалогом нескольких модераторов и админов. Созданные "Lady" новые темы быстро забываются, оживление прошлогодних не помогает.
Теряю интерес.![]()
Вот ведь! Как всегда женщина виновата!Что одни темы забываются, а другие не реанимируются!
Легендарная женская логика...

Созданные "Lady" новые темы быстро забываются, оживление прошлогодних не помогает.
Lady отрабатывает бабло на телефон))))
gorniak писал(а):Lady писал(а):Braun писал(а):Не знаю причины, но esol становится диалогом нескольких модераторов и админов. Созданные "Lady" новые темы быстро забываются, оживление прошлогодних не помогает.
Теряю интерес.![]()
Вот ведь! Как всегда женщина виновата!Что одни темы забываются, а другие не реанимируются!
Легендарная женская логика...Где ж вы тут увидели "женщина виновата"? Не уж-то такой вывод сделали исключительно на основании того, что ваш ник упомянули?
Лучше бы некоторые "упоминатели" сами темы создавали, а то сидит, скучает, ноет...Прислал бы новость какую. На радость имао и остальным для обсуждения. Что мешает?
P/S/ И не надо уже про женскую логику. Заезжено и неинтересно.
Лёлик писал(а):Созданные "Lady" новые темы быстро забываются, оживление прошлогодних не помогает.
Lady отрабатывает бабло на телефон))))
Себе на телефон я сама зарабатываю. Нам чужого не надо.
Вернуться в «Город день за днем»