В проруби омыться - заново родиться
Обсуждение статьи: В проруби омыться - заново родиться
Вот это канкрЭнтные пацаны)))
Я сам каждое утро и перед сном умываюсь всегда только холодной водой, и ноги ледяной водой мою как утром, так и перед сном. На самом деле другие ощущения...а вот моржевание - это тема
Был бы клуб моржей - вступил бы.....ей богу.
Вот это канкрЭнтные пацаны)))
Я сам каждое утро и перед сном умываюсь всегда только холодной водой, и ноги ледяной водой мою как утром, так и перед сном. На самом деле другие ощущения...а вот моржевание - это тема
Был бы клуб моржей - вступил бы.....ей богу.

Пашыдзэээээ! Клас! Малайца!
Трэ пераймаць Твой досьвед маржовы)))
зы І не ленна ж было журналістцы яшчэ і перакладаць размову. Чаго ж не зробіш для працвітанія "вялікава і махучыва"...
Трэ пераймаць Твой досьвед маржовы)))
зы І не ленна ж было журналістцы яшчэ і перакладаць размову. Чаго ж не зробіш для працвітанія "вялікава і махучыва"...
Язык родной, как иностранный. А его ещё ДИКие коверкают:-(
и я бы с удовоьствием в клуб моржей вступила)
А журналист, наверное, хорошо умеет работать со словарем)))))));)
А журналист, наверное, хорошо умеет работать со словарем)))))));)
Так в чём проблема?.. Давайте клуб сделаем! Оргвопросы беру на себя. Желающие пишите в личку (и поторопитесь - скоро ведь лето!!
)
)В проруби омыться - заново родиться
Я уже до пояса дошёл по утрам и вечерам обливаться ледяной водой. Начал со ступней, потом до икр, теперь до пояса....дальше интересней)
Свежо!
Свежо!

слышал, что правильная закалка это не обливание холодной водой. после того, как приняли ванну-душ-водные процедуры не вытирайтесь. пусть вода сама сохнет, будет вам закаливание))
Не-а, не вытираться - это для терминаторов. Я уже лет 15 как ежеутренне принимаю холодный душ (кайф, когда летом все с тазиками, а я просто под душем
), но не вытираться?.. Б-Р-Р!!!
ТАК ЕСТЬ ЖЕЛАЮЩИЕ ПОВТОРЯТЬ ПОДВИГ, описанный в статье????
), но не вытираться?.. Б-Р-Р!!!
если что - зовите, попробуем на память запечатлеть)))
а про невытирание))
методы совсем разные.
при закалке в проруби лично для меня выглядит как закалка металла: "почувствуй себя куском железа". теплое тело да в прорубь...
а высыхание не такое уж и стремное - тело прогоняет влагу с поверхности, чего уж тут страшного?
методы совсем разные.
при закалке в проруби лично для меня выглядит как закалка металла: "почувствуй себя куском железа". теплое тело да в прорубь...
а высыхание не такое уж и стремное - тело прогоняет влагу с поверхности, чего уж тут страшного?
а деток маленьких закаливают: каждые 2-3 дня (в зависимости от здоровья ребенка) понижают температуру воды в ванночке для купания на 1 градус. =)
ap_ писал(а):
Есть!
Есть!
gorchagov писал(а):
Краіна свая, а размаўляюць (амаль) усе на замежнай.
Ну, і не кажы. Дзікія людзі і сапраўды.Язык родной, как иностранный. А его ещё ДИКие коверкают:-(
Краіна свая, а размаўляюць (амаль) усе на замежнай.
русский язык - замежный??? о_О
NesTea писал(а):
Толи лыжи не едут,- толи я...
Ни один чистокровный русский (а их ближе Урала и не сыщешь) никогда не поймёт славянина (белорус с грехом пополам и через слово но поймёт и поляка и болгара и украинца и венгра и словака и прочие славянские языки), ибо русский язык славянским не является; соответственно для белорусов - иностранный. Другое дело то, что тот язык, который мы привыкли считать русским (и коий им не является) очень похож на исконные славянские...
И многие будут лбы себе и другим расшибать, доказывая, что я ошибаюсь...
русский язык - замежный??? о_О
Толи лыжи не едут,- толи я...
Ни один чистокровный русский (а их ближе Урала и не сыщешь) никогда не поймёт славянина (белорус с грехом пополам и через слово но поймёт и поляка и болгара и украинца и венгра и словака и прочие славянские языки), ибо русский язык славянским не является; соответственно для белорусов - иностранный. Другое дело то, что тот язык, который мы привыкли считать русским (и коий им не является) очень похож на исконные славянские...
И многие будут лбы себе и другим расшибать, доказывая, что я ошибаюсь...
Love_Rent, ну так это, прашпрехайте чего-нибудь по-русски?
прашпрехать, по-русски или нормальным языком, чтоб по-родному?
Уточните пожалуйста, а то на старости лет олпанзгий учить западло...
Уточните пожалуйста, а то на старости лет олпанзгий учить западло...
ну по чем я знаю какой язык вам родной. вы тут про славян да русских несловян говорили.
но это другая тема.
но это другая тема.
не суть важно поймет-непоймет.
у нас два гос.языка. с какой стати русский - замежный???
NesTea писал(а):
Толькі дзьвюхмоўя, калі яно ёсьць, я ў Беларусі неяк не заўважаю.
Вы чыталі хоць адзін закон, пачынаючы з 90-х на беларускай мове? А як вам негалосная забарона на белмову на беларускім тэлебачаньні (напрыклад, на камэнтары спартыўных падзей на беларускай мове) на працягу ўжо гадоў гэтак эн? А ці ёсьць хоць адна беларускамоўная фм-радыёстанцыя? А ці ёсьць беларускамоўныя ВНУ ў БЕЛАРУСІ? А пра тое, што ва ўсёй Беларусі ў гарадах засталося толькі 34 беларускамоўныя школы, чулі?
Гэта вы называеце дзьвюхмоўем?
Можа, усё гэта вы яшчэ лічыце выпадковым, бо "беларусам няма розьніцы, якая - руская ці беларуская"?..
Тады - працягвайце верыць у дзьвюхмоўе.
Ведаеце, калі тут у ЗША сустракаеш людзей, якія размаўляюць на беларускай, але не разумеюць рускай, тады становіцца вельмі балюча ад таго, што гэтыя людзі, калі б вырашылі прыехаць у Беларусь, то адчувалі б сябе амаль як іншаземцы... Вось падкажыце, што напрыклад рабіць такому чалавеку ў нашых крамах, калі ён захоча пазнаёміцца з кансыстэнцыяй прадукта якога-небудзь? (Ну, грэчку ад каўбасы, думаю, як-небудзь адрозьніць). Калі папытаецца ў якога-небудзь супрацоўніка крамы аб дапамозе, дык, напэўна, будуць глядзець, як на зглузду зьехаўшага.
Так што, NesTea, і сапраўды з якой гэта рускі - замежны... Хутчэй - беларускі замежны для беларусаў, калі яно так як ёсьць.
Я б прапанаваў дарэчы аўтарам сайтаў еСол і Салігорскорг зладзіць сумесныя рэйды па крамах і інўых установах, прыкінуўшыся не разумеючымі па-руску. Было б, упэўнены, весела пачытаць. Можна б нават было рубрыку сьпецыяльную завезьці. Ага, пра "дзьвюхмоўе"... Беларускі варыянт.
Афіцыйна - ага, два.не суть важно поймет-непоймет.
Толькі дзьвюхмоўя, калі яно ёсьць, я ў Беларусі неяк не заўважаю.
Вы чыталі хоць адзін закон, пачынаючы з 90-х на беларускай мове? А як вам негалосная забарона на белмову на беларускім тэлебачаньні (напрыклад, на камэнтары спартыўных падзей на беларускай мове) на працягу ўжо гадоў гэтак эн? А ці ёсьць хоць адна беларускамоўная фм-радыёстанцыя? А ці ёсьць беларускамоўныя ВНУ ў БЕЛАРУСІ? А пра тое, што ва ўсёй Беларусі ў гарадах засталося толькі 34 беларускамоўныя школы, чулі?
Гэта вы называеце дзьвюхмоўем?
Можа, усё гэта вы яшчэ лічыце выпадковым, бо "беларусам няма розьніцы, якая - руская ці беларуская"?..
Тады - працягвайце верыць у дзьвюхмоўе.
Ведаеце, калі тут у ЗША сустракаеш людзей, якія размаўляюць на беларускай, але не разумеюць рускай, тады становіцца вельмі балюча ад таго, што гэтыя людзі, калі б вырашылі прыехаць у Беларусь, то адчувалі б сябе амаль як іншаземцы... Вось падкажыце, што напрыклад рабіць такому чалавеку ў нашых крамах, калі ён захоча пазнаёміцца з кансыстэнцыяй прадукта якога-небудзь? (Ну, грэчку ад каўбасы, думаю, як-небудзь адрозьніць). Калі папытаецца ў якога-небудзь супрацоўніка крамы аб дапамозе, дык, напэўна, будуць глядзець, як на зглузду зьехаўшага.
Так што, NesTea, і сапраўды з якой гэта рускі - замежны... Хутчэй - беларускі замежны для беларусаў, калі яно так як ёсьць.
Я б прапанаваў дарэчы аўтарам сайтаў еСол і Салігорскорг зладзіць сумесныя рэйды па крамах і інўых установах, прыкінуўшыся не разумеючымі па-руску. Было б, упэўнены, весела пачытаць. Можна б нават было рубрыку сьпецыяльную завезьці. Ага, пра "дзьвюхмоўе"... Беларускі варыянт.
Вернуться в «Город день за днем»